ISOSTAR H&P PUDRA IZOTONICA ORANGE, 400g
Lista de produse dupa marca BAUCKHOF
Sunt 34 produse.
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN MUESLI CROCANT CIOCOLATA NEAGRA, 300g
BAUCKHOF ECO FARA GLUTEN FARA ZAHAR ADAUGAT PREMIX CLATITE SI GAUFRE, 200g
Mod de preparare: clatite - amestestecati 200g de premix cu 3 oua si 300 ml lapte pana la obtinerea unei paste cremoase. Coaceti intr-o tigaie, unsa in prealabil, fiecare portie pe ambele parti. Pentru varianta vegana inlocuiti laptele cu lapte de soia si ouale cu iaurt de soia.
Mod de preparare: vafe: Amestecatii continutul pachetului cu 75g de unt moale , 80 grame de zahar si 200ml de lapte. Omogenizati pana obtineti o pasta. Incingeti aparatul de vafe si coaceti.
Ingrediente: făină de orez * 68%, făină de orez integral * 20%, amidon de tapioca *, praf de copt (agent de creștere: carbonat acid de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb *), sare de mare *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Poate contine urme de nuci si susan. Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1526 kcal/360 kJ; Grasimi (g) – 1.1 din care acizi grasi saturati (g) 0,4; Glucide (g) – 79 din care zaharuri (g) 0.1; Fibre (g) – 2,0; Proteine (g) – 7.1; Sare (g) – 0,65. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi laterala pachetului. A se pastra la loc racoros si uscat. Imaginea de pe pachet este sugestie de prezentare. Producator: Bauck GmbH & Co KG 29571 Rosche, Germania. Distribuitor: SC Nutrivita SRL, Bdul Eroilor nr. 4, Voluntari, Ilfov, Romania. Tel: 021-2412720
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN PREMIX BLAT PIZZA, 350g
Aluatul de pizza organic fără gluten este făcut din făină de orez integrală. Măcinăm materiile prime în moara fără gluten pentru a evita contaminarea cu cereale care conțin gluten. Toate făinurile fără gluten sunt analizate pentru conținut de gluten într-un laborator special echipat. Aluatul organic pentru pizza fără gluten se comportă ușor diferit la coacere decât aluatul standard de făină de grau. Acesta este mai umed și mai lipicios decât de obicei, baza de pizza rămâne suculentă și pufoasă pe interior, se coace frumos și crocant pe exterior. Cantitatea de ambalaj este suficientă pentru două tigăi mici sau o tavă. Aluatul se pregătește în cinci până la zece minute, timpul de coacere este de 20 de minute.
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN FAINA COCOS, 250g
Produs fara gluten, cu continut redus de carbohidrati (low carb), recomandat in dietele fara gluten precum si in diete ketogenice.
ECO BAUCKHOF MUESLI PROTEIC DIN OVĂZ, FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT 425g
Ingrediente: fulgi deovaz integrali* fara gluten 52%, fulgi de soia*, fructe uscate*19% (stafide*, curmale*, smochine*, caise*, mere*, zmeura*, faina de orez), quinoa expandata*, proteine de orez*, amaranth expandat*, seminte de in*.
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN FULGI DE HRISCA, 250g
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN FAINA INTEGRALA DE OREZ, 500g
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN MIX UNIVERSAL DE FAINURI, 800g
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN CHOCO BALLS, 275g
ECO BAUCKHOF GRIS DIN GRAU INTEGRAL, 500g
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN FAINA INTEGRALA DE HRISCA, 500g
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN FAINA DE NAUT, 500g
ECO BAUCKHOF PESMET DE GRAU INTEGRAL, 200g
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN MUESLI CROCANT DIN 3 CEREALE, 225g
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN PREMIX NEGRESA EXTRA CIOCOLATA, 400g
ECO BAUCKHOF FARA GLUTEN PESMET, 200g
ECO BAUCKHOF FĂRĂ GLUTEN PREMIX PÂINE RUSTICĂ OVĂZ, 500g
Mod de preparare: Continutul pachetului se amesteca cu 1 pliculet de drojdie uscata sau 20g de drojdie proaspata. Se adauga 500ml de apa calduta. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, cca 3-5 min. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit, intr-un loc cald, aprox 30 minute. Apoi se framanta usor cu putina faina, se da forma dorita painii, dupa care se pune intr-o tava tapetata cu folie de copt. Se lasa la dospit inca 45 de minute, la loc cald, acoperita cu un prosop. Inainte de a se introduce la cuptor se cresteaza suprafata painii cu un cutit si se unge cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac, etc. Se preincalzeste cuptorul la 250 grade C (sus/jos), se introduce o tava cu apa fierbinte pe raftul de jos al cuptorului, apoi se introduce painea pentru 10 minute pe raftul din mijloc, scazand temperatura la 220 grade C dupa primele 10 minute, se lasa la copt timp de 50 min.
Ingrediente: Făină de ovăz integrală * fără gluten 34%, Amidon de porumb*, făină integrală de hrișcă*, făină integrală de mei brun*, amidon de cartofi*, praf de aluat de hrisca*(făină de hrișcă*), sare de mare, agent de îngroșare: gumă xantan, coji de psyllium macinate.*Ingrediente provenite din agricultura ecologica(* din producție organică controlată)Poate contine urme de nuci, susan, soia, lupin.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1470kj/ 348 kcal; Grasimi (g) – 3.0 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,5; Glucide (g) – 60. Din care zaharuri (g) 0,8; Fibre alimentare (g) – 6.7. Proteine (g) – 7.5; Sare (g) – 1,9. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi spatele pachetului. A se pastra la loc uscat si racoros.