Povestea Gerlinéa

Care este povestea mărcii Gerlinéa?

De aproape 30 de ani, marca Gerlinéa, parte a grupului Nutrition & Santé, Franța, își folosește întregul savoir-faire pentru a inova și a ne oferi produse nutriționale bine gândite pentru a slăbi sau a ne menține silueta.

Care au fost momentele importante din ultimele trei decenii? Descoperă originile Gerlinéa și evoluția sa de-a lungul decadelor.

La început

La originea Gerlinéa se află o altă marcă emblematică din domeniul dieteticii franceze, Gerblé. Gerblé a fost fondată în 1928, inspirată de un inginer agronom din Lyon. Realizarea sa? Stabilizarea germenului de grâu, pe care a reușit să îl integreze în biscuiți delicioși. În 1972, marca Gerblé s-a stabilit în inima regiunii Lauragais, în Midi-Pyrénées și a început producția pe scară larga, fiind pionierul raionului de dietetică din marile magazine. În anii 1980 și începutul anilor 1990, Gerblé a introdus proteinele pentru slăbit, sub marca Gerlinéa, biscuiții dietetici și înlocuitorii de masă pentru slăbit, adevărați aliați ai unei siluete frumoase.

Extinderea gamei

Entuziasmul era real. Gama s-a extins. Nutrition & Santé a luat naștere în 1991, prin fuziunea mai multor mărci achiziționate treptat, începând cu 1928. Nutrition & Santé a devenit un grup pionier, cu mărci care răspund așteptărilor și nevoii de naturalitate și sănătate ale consumatorilor. Ambiția sa? Să conceapă produse alimentare și soluții nutriționale active și naturale pentru bunăstarea corpului și a minții.

Gerlinéa a devenit ulterior o marcă lider și a rămas așa de peste 30 de ani.

GERLINÉA BUDINCĂ PROTEICĂ ÎNLOCUITOARE DE MASĂ – AROMĂ CIOCOLATĂ 540g (18 porții)

Rețete delicioase

Cu o echipă de experți (ingineri, doctori în nutriție, dieteticieni), marca dezvoltă rețete delicioase, care îmbină plăcerea cu echilibrul nutrițional. Gerlinéa ține cont de noile stiluri de viață și de ritmul adesea susținut al consumatorilor de pretutindeni. Marca oferă astfel produse ușor de purtat, într-un format special conceput pentru a încăpea ușor într-o geantă de mână.

Gerlinéa nu încetează să-și îmbunătățească rețetele și să inoveze pentru a oferi cele mai bune produse. Ultimele produse lansate beneficiază de o formulă excepțională, dovada că Gerlinéa este și va rămâne o marcă pionieră în produse care îmbină plăcerea, gustul delicios și echilibrul nutrițional.

Așa cum Gerblé a fost un brand pionier în anii anteriori, Gerlinéa va fi pionieră prin crearea Dieteticii pentru Slăbit în marile magazine.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>