Angajamentele Gerlinéa

La Nutrition & Santé, angajamentele noastre sunt de două tipuri: ecologice și umane.

Ne dorim să stabilim un dialog durabil cu furnizorii și partenerii noștri pentru a ne alinia angajamentele conform principiilor de Responsabilitate Socială în ceea ce privește mediul, drepturile omului, loialitatea practicilor comerciale și așteptările consumatorilor. Susținem, de asemenea, demersurile de certificare ecologică a unităților noastre de producție, demonstrând astfel că producem „produse curate” și „prietenoase cu mediul”. În prezent, 6 din cele 8 fabrici franceze au obținut această certificare și intenționăm să o obținem pentru toate celelalte unități ale noastre.

Produse fabricate în Franța  

Produsele Gerlinéa sunt concepute și fabricate în Franța, în atelierele noastre de producție din Haute-Garonne, Revel, și Ardèche, Annonay.

Angajament centrat pe oameni

Angajamentul nostru este și va rămâne întotdeauna uman. Ascultăm consumatorii noștri și nevoile lor pentru a le facilita viața și pentru a le oferi produse inovatoare, sănătoase, respectuoase cu sănătatea lor și cu mediul înconjurător.

Prioritizarea Produselor

„Made in France”

Gerlinéa este o marcă a grupului francez Nutrition & Santé. Cu 8 unități de producție în Franța, Nutrition & Santé este un grup cu o expertiză industrială diversificată, care ne permite să controlăm calitatea, de la selecția materiilor prime până la lansarea produselor pe piață.

Nutrition & Santé are în Franța 1020 de angajați, dintre care 600 de persoane lucrează în diversele noastre fabrici. Într-o perspectivă de dezvoltare durabilă și pentru a limita amprenta ecologică a produselor noastre prin reducerea transporturilor, prioritizăm aprovizionarea locală pentru ingredientele noastre. Căutăm mai întâi un furnizor local sau regional, apoi în Franța, Europa și, în ultimă instanță, la nivel internațional.

Promovarea Lanțurilor Durabile

Folosim făină CRC „grâu din câmpiile noastre”, garantând o calitate optimă și un nivel corect de remunerare pentru fermierii francezi, prezentă în 100% din produsele noastre pe bază de grâu. La origine, eticheta CRC a fost creată pentru nutriția infantilă pentru a garanta cele mai bune condiții de sănătate pentru bebeluși. Ea vizează producția de cereale sănătoase atât pentru sănătatea tuturor, cât și pentru mediu, reunind 1300 de fermieri parteneri în Franța. Producția urmează un set de reguli precise și stricte, de la alegerea semințelor până la depozitarea grâului recoltat.

De asemenea, folosim ciocolată și cacao cu eticheta RFA în toate produsele noastre cu cacao, începând cu sfârșitul anului 2018. Această etichetă garantează o cultură de cacao mai durabilă, care respectă mediul. Certificarea contribuie și la îmbunătățirea nivelului de trai al cultivatorilor de cacao și al familiilor lor.

Limitarea Impactului asupra mediului

Am adoptat o politică de eco-design încă din 2011, care a permis, de exemplu, utilizarea pe scară largă a cartonului reciclat în ambalajele noastre și eliminarea lacurilor UV. Toate noile noastre dezvoltări de produse sunt analizate prin prisma criteriilor de eco-design. Ambalajele noastre sunt în totalitate reciclabile.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>