Tăiței Fără Gluten
Cantitate / Porție: 400g tăiței proaspeți (4 porții)
Vegan / Fără gluten: fără gluten, fără drojdie, fără grâu, fără lactoză
Timp de preparare: cca. 20 minute

INGREDIENTE
320g Mix de Făină Universal Bauckhof
4 linguri + câțiva stropi ulei de măsline
4 ouă
4 linguri apă
PREPARARE
- Toate ingredientele se frământă într-un aluat
omogen. Se presară făină pe suprafața de lucru, iar aluatul se întinde cu un sucitor. - Dacă aluatul este prea umed, se mai adaugă mix de făină. Aluatul de tăiței se taie după preferință. Se fierb în apă cu sare și puțin ulei timp de 5 minute.
SFATURI
Rețeta este potrivită și pentru foi de lasagna.
Se pot servi cu sos de roșii aromat sau cu pesto de busuioc proaspăt.
POFTĂ BUNĂ!