Înlocuitorii de masă: Soluția practică și eficientă pentru controlul greutății cu Gerlinéa

Înlocuitorii de masă sunt o opțiune practică și eficientă pentru cei care doresc să piardă în greutate, dar nu numai! Aceștia sunt și aliați prețioși pentru menținerea greutății. Consumați înainte sau după un exces alimentar și în cadrul unui regim hipocaloric, te ajută să te menții în formă. Există batoane cu o varietate de arome pentru a satisface toate gusturile și nevoile (la birou, acasă etc.).

Ce este un înlocuitor de masă?

Așa cum sugerează numele, acesta înlocuiește o masă din dieta zilnică, în cadrul unui regim hipocaloric. Poate fi mic-dejunul, prânzul sau cina. Special formulat pentru a contribui la pierderea sau menținerea greutății, acest înlocuitor este un aliat esențial într-un program de slăbire. Valoarea energetică a unui înlocuitor este strict reglementat de legislația europeană: trebuie să fie între 200 kcal și 250 kcal/ masă și să asigure cel puțin 30% din valorile nutriționale de referință din 12 vitamine și 10 minerale esențiale. Fiind complet, oferă organismului toate substanțele nutritive necesare, iar conținutul de proteine, care trebuie să reprezinte între 25% și 50% din valoarea energetică totală, contribuie la menținerea masei musculare.

Atenție la etichete! Nu toate produsele sunt egale. Numai cele care au mențiunea „înlocuitor de masă pentru controlul greutății” pe ambalaj sunt aprobate de legislația europeană. Acest lucru se aplică înlocuitorilor de masă Gerlinéa. Este un semn de seriozitate și siguranță pentru pierderea în greutate sau menținerea greutății, fără a număra caloriile.

Când să consumi un înlocuitor de masă?

Totul depinde de obiectivul tău! Vrei să pierzi în greutate, să compensezi un exces sau să-ți menții greutatea pierdută? Înlocuitorii de masă răspund tuturor nevoilor tale!

În cadrul unui regim hipocaloric:

Ai putea pierde kilograme rapid, limitând masa la câteva crudități, dar atenție la riscurile de deficiențe sau carențe. În plus, o alimentație scăzută în proteine poate duce la efectul contrar: pierderea masei musculare în detrimentul celei grase.

Cum să folosești înlocuitorii de masă

Gerlinea:

  • Înlocuiește două mese zilnice cu un înlocuitor de masă Gerlinéa în cadrul unui regim hipocaloric.
  • Pentru rezultate optime, celelalte mese ale zilei trebuie să fie variate și echilibrate.
  • Evită să termini ziua cu o cină copioasă sau să mănânci cu min. 2-3 ore înainte de culcare.
  • Prioritizează alimentele bogate în proteine, cum ar fi carnea de pasăre și peștele.
  • Consumă cereale integrale și leguminoase.
  • Include fructe, legume și uleiuri vegetale de calitate, controlând cantitatea.
  • Nu uita să menții un aport zilnic suficient de lichide.
  • Gata să începi? Amintește-ți că o dietă bazată pe înlocuitori de masă nu ar trebui să depășească 3 săptămâni fără supravegherea unui medic sau nutriționist. Femeile însărcinate, care au născut recent, copiii sau persoanele în convalescență ar fi bine să nu se supună unor regimuri de pierdere în greutate fără avizul medicului.

Pentru a evita recâștigarea kilogramelor pierdute și, dacă îți dorești să menții greutatea, înlocuiește una dintre mesele principale cu un înlocuitor de masă.

Pentru un prânz rapid:

Înlocuitorul de masă Gerlinéa vine în ajutorul persoanelor active care nu au întotdeauna timp să mănânce la birou. Împreună cu un iaurt și un fruct, oferă posibilitatea unui prânz ușor! Păstrează unul în geantă pentru orice situație. În timpul vacanțelor sau deplasărilor de afaceri, te va ajuta să eviți să mănânci un hamburger sau un sandwich gras în aeroport, din lipsă de opțiuni.

Pentru a compensa un exces alimentar:

A mânca sănătos nu înseamnă să renunți la toate micile plăceri ale vieții. Ai cedat la o pizza? Nu face din asta o tragedie! Acest mic exces nu ar trebui să pună la îndoială toate eforturile tale. Combinarea gestionării greutății cu plăcerea este esențială pentru o pierdere în greutate durabilă. Pentru a compensa excesul, înlocuiește una dintre mesele de a doua zi cu un înlocuitor de masă. Continuă să mănânci variat și echilibrat, fă puțin sport și cântarul nu va avea de suferit!

Ce înlocuitor de masă să alegi?

Înlocuitoarele noastre au arome variate pentru a satisface toate gusturile. Se pot lua oriunde, sunt gata de consumat și, în plus, sunt delicioase.

Gama Gerlinéa include:

Gama de înlocuitoare de masă Gerlinéa, bogate în vitamine și minerale

Batoane înlocuitoare de masă, delicioase și ușoare de purtat în geantă. Fabricate în Franța, sunt garantate fără ulei de palmier.

Preferi ciocolata cu lapte? Încearcă batoanele de ciocolată cu caramel sărat și un strop de sare de mare.

Gama de gustări Gerlinéa, bogate în vitamine și proteine

Dacă pe parcursul zilei ai poftă de o gustare, optează pentru ceva sănătos, nu junk food: biscuiții și batoanele Gerlinéa au un conținut mare de proteine și adaos de vitamine, cu conținut redus de zaharuri și grăsimi.

Descoperă-le la raioanele cu produse dietetice din magazine sau online.

Ultimele sfaturi Gerlinéa: Pentru a pierde în greutate cu înlocuitori de masă sau pentru a-ți menține greutatea, nu uita să bei suficientă apă (minimum 1,5 litri pe zi) și să practici o activitate fizică, ideal, de cel puțin 3 ori pe săptămână, cum ar fi mersul pe jos, yoga, jogging etc.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>