Negresă cu Zmeură și Cremă de Brânză
Vegan / Fără gluten | Fără gluten |
Alergeni | Lactoză |
Timp de preparare | 15min |
Timp de coacere | 25-30min |
Ingrediente | 1 pachet Bauck Brownies 200g unt moale 2 ouă 50ml lapte 200g cremă de brânză, natur 1 lingură lapte 60g zahăr 2 linguri amidon 1 mână de zmeură proaspătă |
Preparare | 1. Aluatul se prepară conform instrucțiunilor, adăugând 50ml lapte. 2. 2/3 din aluat se pun într-o tavă de copt de 20x20cm. Ingredientele pentru crema de brânză se amestecă, apoi totul se întinde ușor pe aluatul din tavă. 3. Zmeura se adaugă peste cremă, apoi se pune restul de aluat deasupra. 4. Se preîncălzește cuptorul la 175°C pe funcțiunea cu încălzire superioară și inferioară, iar tava se așază pe raftul din mijloc. Se lasă la cuptor timp de 30min. |
Sfat / Pont / Variante | Negresa poate fi preparată și cu fructe de pădure congelate. În acest caz, timpul de coacere se prelungește cu aprox. 5min. |
POFTĂ BUNĂ!