Fursecuri cu fulgi mari de ciocolată
Vegan / Fără gluten: fără gluten
Alergeni: lactoză
Timp de preparare: 15min
Timp de coacere: 15-18min
INGREDIENTE
400g Premix Biscuiți Ovăz- Bauckhof
80g unt moale
40g ciocolată amară mărunțită
1 lingură cacao
2 linguri fulgi mari de ciocolată pentru copt
PREPARARE
- Mixul de copt, ouăle, cacaua, ciocolata mărunțită și
untul moale se pun într-un bol. - Totul se frământă bine până se obține un aluat
omogen. - Se ia cantitatea dorită de aluat cu o linguriță sau
o lingură și se pune pe o tavă acoperită cu hârtie de
copt. - Biluțele se apasă ușor și se împrăștie fulgi mari de
ciocolată deasupra. - Se coc 15-18min în cuptorul preîncălzit pe funcția
cu încălzire superioară și inferioară. - Apoi se lasă totul la răcit.
SFATURI
Dacă nu aveti fulgi mari de ciocolată la îndemână,
folosiți 10g în plus de ciocolată mărunțită.
Poftă bună!