Reteta pentru diabetici
Flan Cioco-Coco – portie pentru 4 persoane
Ingrediente:
- 200 ml smantana degresata (12%)
- 4,5 g indulcitor vegetal non caloric Glucoregul Stevia (potriviti cantitatea dupa gust)
- 2 galbenusuri
- 65 ml de lapte de cocos neindulcit sau lapte condensat
- 10 g de cacao pudra sau pudra de carob Dragon Superfoods
- 15 g de nuca de cocos rasa
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 90°C. Amestecati laptele si smantana cu cacao si dati intr-un clocot, apoi lasati la racit. Amestecati indulcitorul vegetal non-caloric Glucoregul Stevia cu galbenusurile si nuca de cocos rasa. Turnati inceti laptele caldut peste galbenusuri, amestecand bine si apoi aranjati compozitia in cupe termorezistente. Dati la cuptor 30 de minute. Serviti de la frigider, decorat cu nuca de cocos rasa.