Valorile Gerlinéa

Valorile Noastre

La Gerlinéa, nu ne lăsăm ghidați de improvizații sau tendințe trecătoare. Evităm soluțiile miraculoase, metodele restrictive și revoluțiile pentru slăbit care duc adesea la efectul yo-yo! Experiența noastră este baza expertizei noastre. Inovăm cu entuziasm, grijă și dorință, respectând nevoile nutriționale și ritmurile de viață ale femeilor.

Empatie

Suntem aici pentru toate femeile care vor să se simtă bine în pielea lor, indiferent de standardele impuse de societate. Punându-ne în locul lor, înțelegem așteptările și provocările zilnice cu care se confruntă. Astfel, putem oferi produse care răspund cel mai bine nevoilor lor: sănătoase, delicioase și ușor de transportat!

Expertiză

Suntem dedicați să oferim cele mai bune produse pentru slăbit. De aceea, expertiza noastră este triplă:

  • O echipă de experți: ingineri agroalimentari de top, doctori în nutriție și dieteticieni plini de idei și pasiune, care lucrează din greu pentru a dezvolta cele mai bune rețete, atât din punct de vedere gustativ, cât și nutrițional. Dovada? În medie, pentru fiecare produs nou: 1500 de ore de muncă și 20 de degustări.
  • Un savoir-faire unic ce permite respectarea strictă a reglementărilor. Înlocuitorii de masă pentru slăbit garantează un aport caloric limitat, dar cu toți nutrienții esențiali pentru organism. Eficiența lor este recunoscută de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară) pentru pierderea sau menținerea greutății.
  • Fabricate în Franța, în ateliere unde savoir-faire-ul nostru poate crea înlocuitori de masă delicioși.

La Gerlinéa, ne străduim să elaborăm cele mai bune rețete posibile. Scopul nostru: să combinăm plăcerea cu echilibrul nutrițional. De aceea, îmbunătățim continuu rețetele noastre.

Hedonism

Ne dedicăm creării de produse delicioase, care oferă plăcere și permit fiecărei femei să slăbească sau să-și mențină greutatea fără frustrări sau a renunța la micile plăceri ce dau culoare vieții. Urmărim un ideal: produse care sunt atât delicioase, cât și sănătoase. Datorită expertizei noastre, acest vis devine realitate.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>